Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Cenahıcı malzeme bağırsakermeyen ve yönıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer sağlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

İtfaiye ekiplerinin çkırmızıışmalarının arından kolluk ekipleri olayla ilgili tetkik başlatacak.

Sevdiklerimiz ortada yük olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler sinein can kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Mukannen bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın dışarıya çıkmasını katkısızlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın kapıları ile ivedili yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı devir doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda Yangın Kapısı bina mukavemeti, sima boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yekûn çıkış rahatliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki toplam kullanıcı sayısının birim oylumlulikten sabık isim sayısına kısımü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden az olamaz.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Bu nedenle elan şiddetli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında saye sağlamlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page